Uw woning of bedrijfspand laten taxeren? Kap Makelaardij is gespecialiseerd in betrouwbare taxaties van woningen en bedrijfsonroerend goed. In de meeste gevallen weet u al na enkele dagen exact wat uw object waard is. Dit leest u terug in een glasheldere, bondige rapportage.

Waarom een taxatie?

  • Om in aanmerking te komen voor een hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Op basis daarvan bepaalt de hypotheekverstrekker of de lening wordt verstrekt. Ook bij de financiering van een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek is een taxatierapport noodzakelijk.
  • Voor het nemen van een aan- of verkoopbeslissing wilt u exact weten wat een woning of bedrijfspand waard is. Een taxatierapport speelt een cruciale rol in de onderhandelingen.
  • Bij fiscale aangelegenheden kan een taxatie noodzakelijk zijn om de waarde van onroerend goed te bepalen.
  • De gemeente bepaalt jaarlijks de WOZ-waarde van uw onroerend goed. Bent u het niet eens met deze schatting? Een taxatie kan uitkomst bieden in de bezwaarprocedure.

Waarom Kap Makelaardij?
Kap Makelaardij taxeert al tientallen jaren in de regio Barneveld. Wij beschikken over ervaring, veel kennis van zaken en een gedegen bouwinzicht. Dankzij onze flexibiliteit hoeft u bovendien nooit lang op een taxatierapport te wachten. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) en validatie-instituut NWWI.

Als NVM Businessmakelaar en TMI-taxateur hebben we ook de expertise in huis om bedrijfsonroerend goed met hoge waarden te beoordelen. Dit doen we onder meer in opdracht van banken.

Kap Makelaardij

Nieuwe Markt 21
3771 CB Barneveld

  (0342) 412 409