Wilt u (een deel van) uw kantoor, winkel, bedrijfsruimte of opslagruimte verhuren? De specialisten van Kap Makelaardij verlenen u graag deskundige bijstand. Terwijl u uw pijlen op uw onderneming richt, gaan wij op zoek naar een betrouwbare huurder. Daarbij maken wij gebruik van ons grote regionale netwerk.

Verhuren in vijf stappen

1. Huurprijs bepalen
In overleg met u bepalen we een marktconforme huurprijs. Factoren die hierbij een rol spelen zijn de kwaliteit van het object, de omgeving en de bestemming van de locatie.

2. Bedrijfsobject presenteren
Een bedrijfsobject onder de aandacht brengen is veel meer dan een bord ‘te huur’ plaatsen. Wij stellen voor u een effectief marketingplan samen.

3. Bezichtigingen
Wij begeleiden geïnteresseerden tijdens een bezichtiging van het object en verstrekken de noodzakelijke informatie.

4. Onderhandelingen
Onze kennis van het regionale aanbod aan vergelijkbare bedrijfsruimtes en de gevraagde huurprijzen speelt een belangrijke rol in de onderhandelingen.

5. Huurovereenkomst
Nadat mondeling overeenstemming is bereikt met de huurder, stellen wij de huurovereenkomst op. Hiermee krijgt de verhuur een officiële, juridische status.

Meer weten over de mogelijkheden voor verhuur van uw bedrijfspand? Een eerste gesprek is bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend.